STYLE INSPIRATION : HOLLANDSE FESTIVALLOOK

Het is 5 mei, de dag dat wij onze vrijheid vieren. En natuurlijk hoort daar ook een leuke festival look bij om lekker te feesten op Bevrijdingsfestival.  Helaas is het hier geen tropische temperatuur en ik vrees ook dat dit vandaag niet meer gaat komen, daarom zijn ze een beetje aangepast op het weer, lekker Hollands.. Hakken zijn ten strengste verboden, want we moeten natuurlijk dansjes doen en over het algemeen is de Hollandse vrouw toch niet zo hakkerig. (Als het hebt over high heels dan.. Ik schrik soms nog best van al die ‘hakkuh’ types maar dat terzijde..)

Dat smoezelige halve hipster knotje (eerlijk ik heb deze ook 1x geprobeerd en iedereen vroeg of ik ziek was, ik leek net een zwerver aan de drugs) laten we ook lekker thuis. Gewoon een lekkere bos met gezond haar, lekker laten zwabberen in de wind of een hippe vlecht is natuurlijk ook altijd goed!

Trek een kleurtje aan, een leuke rok en hippe sneakers, zonnebrilletje erbij (ook al schijnt de zon niet, who cares?) en gaan met die banaan.

 

D is for Distressed Boyfriend Jeans - Sincerely Jules #sstrendguide
This is how our good friend Ang styles it. The sneaks are an excellent street style look and obviously so comfy too. The leather jacket creates a flattering  column effect with the denim that slims all shapes.
ARITZIA MACKAGE KENYA LEATHER JACKET | ALEXANDER WANG STRIPE L/S TEE NAVY AND WHITE | ALEXANDER WANG MARLED TWIST SKIRT LIGHT GREY | CONVERSE ALL-STARS
Obtain this look with our Hand Painted Batik Sarong♡♥♡ Perfect for Shawl, Scarf, Sarong, Beach Blanket, so many! Shop Online at www.LotusResortWe... #sarong, #lotusresortwear, #beach blanket
syvende
Great outfit; great legs
  • reply jolienvs ,

    Wat een geweldige outfits. Helemaal mijn smaak!

    Leave a comment