OUTFIT: DE ZON IS EEN VROUW

Het weer is zo wisselvallig als een ongestelde vrouw. Je bent nog maar net de oprit af met een zonnebril en 20 minuten later arriveer je op je werk met een bak regen en een dikke donkere wolk. Na wat grote vloeken komt er langzaam weer een zonnetje door , ik weet het zeker, de zon is een vrouw. Hoe moet je in godsnaam een outfit samen stellen met dit soort gedrag? Het is lastig te begrijpen want het is van koud naar hells verstikkend heet. Het lijkt wel of ik al midden in de overgang zit en om de paar uur een gigantische opvlieger krijg. Wild vliegen gelijk alle ramen open, vesten uit en de haren op een staart.

Eenmaal thuis kleed ik me dan ook nog een keer om naar een gepaste avond outfit, want ik heb het op de bank altijd veel te heet. (Het is net sporten).  We eindigden met een zonnetje dus sprong ik maar in mijn gekleurde Ibiza blouse, heerlijk! Dus hier is de uiteindelijke look, met vrolijke zomernagels en ik heb ook gelijk mijn zomerse clutch erbij gegooid. Fijne avond!

IMG_1331[1]

Blouse Merkloos Ibiza | Jeans H&M | Clutch Primark

Leave a comment