MET DE BAVIANEN BILLEN BLOOT

Tegenwoordig zie ik ze elke dag op Facebook verschijnen, de ‘KylieJennerchallenge’ vliegt overal voorbij. Om maar even terug te komen op de berichten die Facebook voor mij selecteert (je word weer bedankt!). De lippen zijn helemaal trending en menig puber propt dan ook zijn lippen (of halve gezicht) in een shot glaasje om vervolgens te eindigen met lippen als bavianen billen. Dat die lippen zo blauw zijn als .. Ja hier heb ik zelfs geen pakkende tekst voor zo blauw. Dat boeit ze helemaal niks.. Hysterische lippen is het doel en het levert echt hilarische beelden op..

Stiekem ben ik er ook benieuwd naar maar die blauwe lippen en krentenbaard look spreekt mij niet echt aan. Ook de bavianen look past me denk ik niet zo, maar het blijft me fascineren. Of fascineren het juiste woord is weet ik niet helemaal.. Het is meer shockeren denk ik. Hoe je lippen deze extreme vormen kunnen aannemen door een simpel shot glaasje, je zou denken dat dit soort taferelen ontstaan na een shotje tequila (of 5).. Maar niks is minder waar.

Om het toch even met jullie te delen, hier mijn favoriete bavianen billen uit de reeks. Het blijft hilarisch en ik zie steeds meer pogingen voorbij komen, maar of het nou echt aantrekkelijk is..

Dit is de look waar ze massaal voor gaan..

Kylie-Jenner

… en dit is het gemiddelde resultaat.

 

 • reply frisine ,

  Ik vind die challenge zo belachelijk! Niemand lijkt te snappen dat je blijvende schade aan je lippen hebt na dat te doen! 😮
  FRISINE

  • reply 30junee ,

   Klopt, er word niet goed over na gedacht wat er allemaal kan gebeuren.. Ik heb ook al veel foto’s gezien die niet helemaal goed afgelopen waren.. oeii

  Leave a comment