FESTIVAL MUSTHAVES, KAMPEREN IN STIJL DOE JE ZO!

Deze zomer ga ik helaas niet op vakantie (of ik moet toch nog een last-minute boeken, dat kan natuurlijk ook, de kans is groot) en dat is nou net totaal helemaal niet mijn  ding. Normaal ging ik zo vaak ik kon en vond ik het heerlijk om verschillende landen te ontdekken. Vroeger ging ik ook nog vaak kamperen.. Toen ik in de 2e klas zat heb ik voor het laatst gekampeerd en Sam (Samantha) mocht mee.. Dat ging natuurlijk wat worden, enorme pubers in zo’n tent.

We bespraken iedere dag wat we gingen doen en vooral ook wat we meenamen, we waren namelijk enorm met looks bezig en hadden totaal niet nagedacht over een functionele uitrusting. Kon mij het wat schelen dat die slippers met hoge sleehak helemaal niet handig waren, hier kwam ik later wel achter toen ik over die takjes naar m’n tentje moest lopen en mezelf er daarna later in moest vouwen. Dit was 1x nooit meer, gelukkig had ik nog 10 paar andere slippers mee en Sam ook. Het was zelfs zo erg dat de buurman zich sterk afvroeg hoe er zoveel mensen in zo’n tentje pasten.

Onder onze ‘mega grote’ luifel (van 30 cm lang) waren onze slippers opgesteld.(meer georganiseerd op een berg gegooid) Met glitters, franjes en onhandige bandjes die echt enorm stylish waren toen maar echt niet handig. Stel je voor dat je net naar de wc moest, moest je je voeten in die mega hoge ‘gladiatoren’ sandalen proppen, al die riempjes vast doen en dan ook nog die tent uit klimmen. Ondertussen had je het dan wel in je broek/tent gedaan, als je ook nog die wc rol moest gaan zoeken…

Tegenwoordig word het kamperen ingeruild voor festivals, dat is ongeveer het zelfde ding.  On charmant je tent in rollen in een te gestylde festival outfit en dan maar zoeken naar die plee rol.. Nee dit keer pakken we het anders aan! Ik heb voor jou de kampeer must-haves geselecteerd zodat je hip en een soort van ‘luxe’ het festival seizoen doorkomt. Laat die tent… of ehm dat festival maar komen!

Je hebt trouwens tegenwoordig super leuke slaap matjes enzo! Vroeger kende ik alleen dat groene dunne matje waar je echt niet op wilde liggen.. Maar nu heb je veel verschillende soorten maten en diktes. Super fijn! Ik heb de paarse (super stylish) voor jullie uitgekozen! 

1. Zaklamp lader

2. Hot pink reis tas

3. Boomstam kussen

4. Slaapmatjes

bever

 

Leave a comment