OUTFIT: THE BUSY DAY LOOK

Het was weer tijd voor een  borrel en een theetje en weer lekker nutteloze programma’s kijeken zoals Adam zoekt Eva. Met mijn goeie vriendin Charlotte is het altijd feest, en mocht ik toch net ook even gebruik maken van het dak terras om een outfit post te maken.. Lichtelijk in paniek toen ik naar beneden keek bij dat muurtje hebben we dan toch een soort van ‘leuk’ shot kunnen maken.. De angst is af te lezen van mijn ogen en houding maar dat nemen we maar voor lief.

De outfit dus.. Vandaag was een druk dagje, allemaal dingen regelen in de stad dus geen hakken of moeilijke kokerrokken. Een lekkere basic top (altijd goed) gecombineerd met een hoopje favoriete items. Mijn favoriete Guess broek, gescoord in Ibiza tijdens een shop woede, gelukkig een wat betere koop als de snake print tas met gouden kettingen. Deze kocht ik ook in een opwelling, eigenlijk was het een lelijk ding, maar ik moest en zou die tas kopen.. Hallo! 30% korting! Gelukkig istie alweer de deur uit en heeft de tas plaats gemaakt voor een nieuwe (thank god!).

De altijd eindeloos combineerbare All Stars, wat moet je zonder?! Een lekker preppy geruiten blousje met elleboog pads en natuurlijk mijn zonnebril. Mijn grote vriend in de zomer en winter! Zonder zie ik geen klap (sterkte helaas , oeii). Een heerlijk lookje voor een druk dagje rennen en vliegen!

 

klein formaat
klein formaat 2

Shirt – H&M | Jeans – Guess | Schoenen – Converse | Blouse – H&M | Zonnebril – Ray-ban

Leave a comment