REVIEW: CURASANO SPRAY TAN

Het liefst gooi ik m’n benen weer bloot bij iedere zonnestraal die ik zie.. Alleen is het een beetje jammer dat ik een stel melkflessen bezit. Niet echt charmant dus..

Gelukkig heeft moeders een schoonheidssalon en komt altijd met leuke nieuwe producten. Deze keer nam ze van de beurs een nieuw merk spray tan mee. I love it! Ik ben normaal best onhandig met zulke dingen.. Ik herinner me nog dat ik me ooit had ingesmeerd met van dat Dove bodylotion voor een natuurlijke tan.. Het leek super goed toen ik het opsmeerde maar eenmaal wakker de volgende dag was ik een gevlekte oempa loempa en had ik dus vergeten mijn handen grondig te wassen na het insmeren. Het resultaat was dus vieze oranje handen en een gevlekt lijf en erger nog.. gezicht. Roy Donders was er niks bij.

Tegenwoordig is het allemaal gelukkig een beetje ontwikkeld. Een paar jaar geleden ben ik ooit gespraytanned in de salon en dat was prachtig! Jammer genoeg blijft het maar voor een paar dagen, en daar vond ik het nou niet niet de moeite voor. Gelukkig kunnen we het nu zelf met een handschoen, busje spray tan en niet te vergeten een paar plastic handschoentjes! Want de spray tan komt door de grote ‘insmeer handschoen’ waardoor je dus alsnog die vieze oranje handjes krijgt.

Ik als mega wit persoon vond het dus tijd om te testen! Normaal gezien poeder ik er nog een beetje kleur op, maar dit keer dus zonder make-up in de review. Oeiii, viel toch even tegen toen ik de foto’s zag! Bijna wit lichtgevend op de eerste foto.. Na wat smeren en sprayen (mijn gezicht spray ik alleen van een afstandje en smeer ik niet uit omdat ik bang ben voor vlekken) is mijn gezichtje gezonder ‘bruin’. Ik vind het een subtiele natuurlijke glow, het verschil is niet enorm groot maar ik zie er net iets gezonder uit. Deze foto is gemaakt een uur na de spraytan, als ik morgen wakker word zal ik nog wat bruiner zijn omdat het in trekt en nog een beetje verkleurd. Kijk dus uit met het te enthousiast sprayen! Want voor je het weet ben je een soort Roy Donders (leuk voor de carnaval).

Fijn is dat je met deze spraytan best lang doet (natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid dat je jezelf tanned). Ik doe er gemiddeld 2 maanden mee, ik spray me dan 1 a 2x per week in. Het blijft best lang zitten, wat ik erg fijn vind. Natuurlijk scheelt het wel hoe vaak je doucht. In de zomer douch ik vaak 2x op een dag (na een duik in het water) dus gaat het wel snel natuurlijk.. Maar dan hoop ik de spray tan op te kunnen bergen en een natuurlijke sun kissed skin te hebben!

Dus wil je die benen lekker bloot gooien? Eerst even een lekkere spraytan en je bent ready to go!

Curasano spray tan is verkrijgbaar bij SenzU. De spray kost €29,95 en de handschoen €9,95.

before and after curasano2
 • reply Eefjeb ,

  Prachtig! Ga ik mij ook bestellen denk ik!

  • reply 30junee ,

   Thanks! 🙂 het is echt super spul, m’n nieuwe vriend deze zomer haha!

   • reply Eefjeb ,

    Hoe is ie nu hij volledig ingetrokken is?

  • reply 30junee ,

   Hij is iets donkerder, vooral op mijn benen en armen. Maar wel heel mooi! Ik heb geen vlekken en ben lekker bruin. De outfit foto’s met die grijze rok is de kleur die ik nu heb na een dagje 🙂

   Leave a comment