SUMMER STYLE : TROPICAL PRINT

Heerlijk die zomer! Ik begin geloof ik iedere blog met dit zinnetje.. Maar ik hou er zo van! Afgelopen weekend ben ik even gaan shoppen met mams. De vrolijke kleurtjes vlogen je rond de oren en natuurlijk scoorden we wat nieuws. Normaal bestel ik alles online maar dit keer was ik in de winkel. Ik had er al weer lichtelijk spijt van toen ik de lange rij bij de paskamers zag.

Een paar verveelde pubers met mega blingbling oorbellen een dikke lipgloss laag en een make-up look met een hoog pandabeer gehalte stonden voor me in de rij. Ik herken heerlijke experimentele looks uit mijn pubertijd. Al was dat nog wel wat heftiger.. Gescheurde panty’s met een hoge short, zelf gemaakte tops van oude shirts. Dit was een zelf geknoopt shirtje, best leuk moet ik eerlijk zeggen. Ik denk dat ik binnenkort ook maar weer zelf wat dingen ga maken, want eerlijk gezegd was het wel origineel en best leuk om te doen. Binnenkort dus misschien wel een leuke DIY. Wie weet…

Maar goed.. Vandaag was het er gelukkig weer voor, een rokje! Wel een wat langere variant want voor een kort rokje is het me nog net te fris. Ookal moet ik eerlijk zeggen dat ik af en toe een koude rilling had en de kippenvel op m’n benen stond. Blijven ontkennen en doorbijten, je wilt een rok aan of je wilt het niet.

Dit nieuw geshopte exemplaar wat tot op de knie komt is alles behalve truttig. Ik was eerst van mening dat dit echt geen succes ging worden, ik droeg nooit langer dan half op mijn bovenbeen, de standaard lengte.. Dus het was even uitproberen, maar ik ben er blij mee!

Dit is trouwens van top tot teen H&M (afgezien van de accessoires en schoenen.) Ik hou van de vrolijke kleur geel in de top, gemixt met blauw, naar mijn mening een super vrolijke leuke combinatie! Normaal gezien is geel totaal niet mijn kleur maar door de mix met donker blauw kan het toch best goed in mijn gezicht.

Al met al was het dus weer een vrolijke look vandaag.. Tot de volgende keer! 🙂

Top –  H&M | Jack – H&M | Rok – H&M

DSC_1286
DSC_1287
summer outfit 1

 

Leave a comment