HET GEHEIM VAN EEN PERFECTE BIKINI

We zullen er weer aan moeten geloven, die beruchte bikini body. Elke keer probeer ik het weer opnieuw maar het is nog nooit gelukt.. In ieder geval nog niet door intensieve training waar heel Instagram mee vol staat en het erg druk mee heeft. Rond februari krijg ik een soort fase dat ik gezond moet leven en keihard moet sporten en kijk ik de hele dag workout filmpjes en met een beetje gelukt doe ik ze nog voor 2 minuten na ook! (Dit laatste komt weinig voor.)

Na het bekijken van zo’n intense workout ben ik er van overtuigd dat ik toch wat moet doen maar beland ik toch weer half slapend op die Yoga mat met een lekker muziekje en totaal geen zin om nog een beweging te maken die al m’n spiergroepen samen trekt als een soort zak met trekdrop die over de datum is. Na 10 squats heb ik het dan ook al wel gezien en is m’n bil de volgende dag stijf en nog steeds zo ‘bewegelijk’ als altijd. (Flubberig klinkt dan net weer heel heftig, dit klinkt wat liefelijker, alsof het niet zo erg is..)

Toch zal ik me vroeg of laat een beetje moeten inspannen of een hele goeie beach look neer zetten zodat het niet op valt.. Nou heb ik gelukkig vorig jaar een fantastische bikini gekocht in Ibiza! Echt ik ben er helemaal verliefd op en iedereen die zeurt over de bikini crisis vertel ik vol enthousiasme over dat ene winkeltje. Ik was de naam vergeten maar pas na een half jaar bedacht ik me dat ik natuurlijk ook gewoon in het labeltje kon kijken. (Dat donker blond verven heeft dus totaal geen zin gehad.)

En het geluk kon niet op toen ik ontdekte dat er ook gewoon in België winkels zaten! En ook nog in Antwerpen! Ik was helemaal gelukkig en heb al ruimte gemaakt voor het volgende exemplaar.

Toen ik in Ibiza langs deze winkel liep zag ik keurig op kleur gesorteerde bikini’s. (Dat was al een heaven op zich voor zo’n chaoot als ik..) De bovenste rij bovenstukjes met stevige cup in alle kleuren, soorten en maten, de rij daar onder bovenstukjes zonder cup (gewoon stof dus) hier onder een bijpassend normaal broekje, daar onder een bijpassend half broekje (persoonlijk mijn favoriet als ik in Nederland zon) en daar onder voor de wat meer gewaagde zwemmer ( voor in Ibiza dus gewoon normaal en perfect voor een goeie tan) een bijpassende string.

Ik was in bikini heaven! Mooie blauw tinten (love it!), geel, oranje, paars, groen, alles wat je zoekt! Ik koos voor een prachtige kobalt blauwe bikini versierd met gekleurde kraaltjes en steentjes langs de rand. Hij stond super en zat gelijk perfect! Het fijne is dat je in de kleur die je mooi vind enorm veel keuze hebt in zowel bovenstukjes en broekjes. Ik heb namelijk altijd gedoe met de broekjes, deze zijn altijd te klein in verhouding met het bovenstukje (helaas).

Oke.. Ik hou jullie niet langer in spanning! De winkel/het merk heet Calzedonia en is afkomstig uit Italië. En het aller mooiste is dat het heel betaalbaar is. Uiteraard duurder dan een H&M maar goedkoper als dat kan bijna niet. Zo betaal je gemiddeld €20 voor een broekje en tussen de €30 en €40 voor een bovenstukje. Heerlijk! Hier mijn bikini en mijn favorieten uit de nieuwe collectie (ook mooie badpakken)! Succes!

De website is trouwens in het Italiaans, dus als je dat nog een beetje wilt bijspijkeren.. Succes! http://www.calzedonia.it/it/

bikin
bikini 1

 

 

 

Leave a comment