Sunny days! Heerlijk, ik pop mijn wijntjes alweer wild in het rond bij iedere zonnestraal (ook als deze niet straalt hoor..) en trek gelijk weer jurkjes uit de kast en vrolijke sleehakken waar je eindelijk eens fatsoenlijk op kan lopen (soms dan). Tijd om mijn garderobe weer een beetje te updaten of nieuwe combinaties te maken. Ondertussen heb ik de nieuwe haar trend ook in the pocket. De Balayage look heeft een paar vloeken en pakjes verf gekost maar hij is er uiteindelijk wel!

Ideaal om je haar uit te laten groeien, ik ben er super blij mee en kan niet wachten tot mijn haar lekker natuurlijk lang is en ik niet meer iedere keer hopeloos allemaal rotzooi moet bestellen met verkoop trucjes van stralend gezond haar. Want wat ik er ook in smeer, de puntjes zijn nooit meer te redden. Van oma’s tips tot belachelijk dure olie soorten, het komt er toch altijd op neer dat ik het moet knippen.. Maar dat maakt niet uit, waar waren we?

Ohja! Deze keer heb ik mijn favorietjes van Micheal Kors hakken uit de kast getrokken, ze zitten verschrikkelijk maar o wat zijn ze mooi! Ik hou er van met zo’n lekkere stoere hak. Afgelopen winter heb ik dan eindelijk mijn bijpassende tas gekregen van vriendlief (ik was zo gelukkig! Nog steeds eigenlijk..) dus kan ik deze zomer gematched de deur uit.

De jurk heb ik vorig jaar gescoord voor €29,95! Echt de beste koop ooit en hij zit heerlijk! Lange jurken zijn perfect voor het ‘tussen’ seizoen. Die dagen dat het warm is maar dat je in blote benen net wat te overdreven bent. Ik hou er van!

maxi dress 1

Jurk – Merkloos | Schoenen – Micheal Kors | Zonnebril – D&G

close up
details

Tas – Micheal Kors | Sjaal – Dior vintage | Armband – Merkloos | Horloge – Guess | Ring – Antiek uit Ibiza

 

Leave a comment