Woeeehoeee! Het zonnetje is er en ze beloven zelfs bijna 20 graden dit weekend. Ik heb er nu al zin in! Het blijft eindelijk langer licht en ik kan eindelijk weer leuke kleding aan als het wat warmer word.

Kan ik eindelijk die leuke Micheal Kors hakken aan bij mijn matching tas. Ik verheug me er nu al op! Maar voordat ik me in mijn jurkje hijs met blote benen moet ik het eerst eens een dagje aankijken. Ik ken mezelf, sta ik daar weer in vol ornaat. Blote benen, zonnebril, kort jurkje en stort regen. Dan kunnen die filosofische tekstjes en al die good quotes van de Flow nog zo positief zijn maar dat werkt dat voor geen meter.

Op dit moment ben ik trouwens toch wel een beetje van dat filosofische gedoe. Ik heb een weekblad (Flow) en dat is een schriftje met leuke tekstjes er in, een teken opdrachtje, boodschappenlijstje, to do lijstjes en een soort agenda/weekplanning. Zo probeer ik mijn leven een beetje structuur te geven, terwijl het eigenlijk toch chaotisch is. Toen ik een soort van ‘structuur’ zag was ik meteen verkocht en heb ik me maar geabonneerd. ( Ook bij het ‘eerste maand gratis’ ging ik voor de bijl, ik blijf een Nederlander he..)

Het schriftje staat vol met krabbels en tekeningetjes en daar tussenin staan ook nog een paar to do’s, boodschappen en andere dingen die ik moet onthouden. Ik heb namelijk een beetje last van geheugenverlies, ik vertel alles 3x dubbel omdat ik iedere keer weer enthousiast aan mijn verhaal begin maar het blijkbaar al eerder heb verteld.

Ik zou het echt niet meer weten, ik praat ook zoveel op een dag.. Wel word ik vrolijk van het teken opdrachtje, een beetje chaos en creativiteit is nooit slecht. Deze week was het een theepotje. Ik tekende ze in alle kleuren en toen al mijn theepotjes klaar waren bedacht ik me dat het eigenlijk totaal nergens op sloeg. Maar ja, wat eigenlijk wel?

Ik maak nu 1x per week een grote tekening in het boekje (omdat het moet volgens het boekje!) en ik merk dat ik er creatiever, vrolijker en rustiger van word. Misschien een leuke tip voor de drukke mensen onder ons? Iedere week ontvang je een nieuw schriftje en kan je een boodschappenlijstje maken, je weekplanning maken en per dag to do’s invullen. Mama vind het eigenlijk gewoon een agenda maar dan in het duur.. (Ik viel weer voor de 99 cent per nummer truc maar vond het gewoon extreem schattig die schriftjes).

Al met al, heb ik zin in de zomer en die zomer hoop ik met dit schriftje een beetje te ordenen.. Soort van.

 

 

Leave a comment