DE LEUKSTE DIY’s

Afgelopen dagen ben ik druk bezig geweest met het Pinnen op Pinterest.. En dan vooral leuke DIY dingen. Ik struin Zeelandnet prikbord af en marktplaats op de leukste unieke items voor in huis. Tijdens deze oriëntatie kwam ik zoveel leuke dingen tegen dat ik ze even wilde delen! Ik ga ze zeker binnenkort proberen. die van foto op hout vond ik echt geweldig! Als ik er wat van heb uitgeprobeerd plaats ik snel een foto! 🙂 Succes!

Simply framing your favorite photos doesn't quite do them justice. Try transferring your best prints onto wood. This creative display will showcase your picture perfect moments in a manner that's worthy of their greatness.
To make a river stone mat first you have to gather or purchase river stones. After that take a plastic mat and arrange all the stones on it. Then stick all the stones one by one to the plastic mat by using silicone sealer. Let the sealer dry completely and voila!
My. Daily. Randomness.: 1 Year House Anniversary // My Favourite Home Projects to Date

Leave a comment