Nieuwe haar trends deze zomer! Je had ‘m vast al gezien maar mijne begint eindelijk zijn juiste vorm aan te nemen. De Balayage trend is een soort vernieuwde versie van de Ombre look. In de Balayage look loopt de haarkleur ook van donker naar licht maar dan op een natuurlijke manier. Er word bij deze techniek gebruik gemaakt van verschillende blonde tinten voor een natuurlijke kleur schakering.

Het lijkt een makkie maar het valt nog reuze tegen om zo’n natuurlijke look te faken. Eerst ben ik naar de kapper geweest die mijn ‘uitgroei’ heeft gemaakt met een donkere blonde kleur. Eerst schrok ik me rot van de donkere matte kleur. 2 weken later verdween deze extreem donkere kleur en werd het natuurlijker. Na een paar highlights was mijn Balayage look helemaal af. De kleur is alsnog licht maar mijn uitgroei valt nu niet meer op (gelukkig!).

Zie hier het resultaat, iets donkerder, natuurlijker en geen last meer van die zwarte racebaan (uitgroei) op mijn hoofd! Let the summer begin!

balayage amanda

 

  • reply LONG SUMMER DAYS – 30Junee ,

    […] of nieuwe combinaties te maken. Ondertussen heb ik de nieuwe haar trend ook in the pocket. De Balayage look heeft een paar vloeken en pakjes verf gekost maar hij is er uiteindelijk […]

    Leave a comment