Dat ik afgelopen weken een paar keer matchende sokken aan had was te merken ook.. Van wat wijzigingen in de toekomstplannen een ontstoken navel piercing op wintersport (net nu natuurlijk!) tot naakte over behaarde mannen in de sauna. Dit laatste was nog het minst erg maar vond ik toch al best heftig moet ik zeggen..

Toen ik voor het laatst dezelfde sokken droeg merkte iemand zelfs op dat ik ‘gematched’ was. Na dat sokken dingetje ben ik er achter gekomen dat matchen niks voor mij is en ik eigenlijk bijna niks match of kan matchen.. En als ik dat doe, gaat het mis. Best wel een slechte eigenschap voor een soort van ‘styliste’. Of niet?

Laats zat ik Shopping Queens te kijken en kwam ik er achter dat het helemaal niet meer 2015 is om te matchen, ik ben dus eigenlijk gewoon in. (Wat een meevaller!) Fred paillet vond het maar een beetje degelijk als alles gematched was. Het mocht wel wat ‘spannender’. (Nou weet ik niet op welke manier een panter sok en een sok met hartjes ‘spannend’ is hoor, maar het is in ieder geval minder degelijk als een zwarte enkel sok.)

Niet alleen mis matchen is lekker spannend, ook een eigen onderneming beginnen. Wat begon als een soort kleuter droom is nu geëindigd in een webshop met een festival in het vooruitzicht, samenwerkingen en AdWords campagnes. Een hele berg voorbereidingen voor nieuwe collecties, de boel een beetje draaiende houden en ook nog genieten tussendoor. Vriendlief heeft ook aandacht nodig en de kat natuurlijk ook. Dan doe ik daar naast ook nog een interieurstyling cursus, gewoon omdat het me leuk leek en we druk bezig zijn met het kijken voor een huisje. Doen we er wel bij, kan best..

Allemaal dingen waar van je denk; niet te combineren. Maar dat maakt het ‘lekker spannend’. En ook chaotisch, wat een echt kenmerk van mij is. Ze zeggen dat dat bij het creatieve gedeelte altijd hoort. Zo is het ook standaard een slagveld in mijn kamer, auto en op mijn bureau. Eigenlijk overal dus..

Lekker spannend is het zeker, al dat niet matchende spul. Maar of het ook rust geeft is een ander verhaal.

 

 

 

 

 

Leave a comment