VERSCHILLENDE SOKKEN EN DE ROELVINKJES

Ben ik de enige die altijd 2 verschillende sokken aan heeft? Ik ben om onbekende redenen altijd mijn andere sok kwijt. Nooit heb ik de zelfde aan ook al koop ik de meest achterlijke sokken met schaapjes, hartjes, stipjes en wilde panter printjes.. Maar het wil niet baten. Met alle gevolgen van dien. Het is altijd een issue, iedereen zegt wat als mijn sokken in het spel komen, ik snap niet waarom. Wat is er nou zo belangrijk aan gematcht sokken? Nou Amanda…

Als je bijvoorbeeld ineens je schoenen uit moet doen en je zit daar met je beste outfit en je goeie gedrag. Je word geholpen in een schoenenwinkel en terwijl die droom schoentjes jouw richting op komen trek je zonder na te denken met volle enthousiasme je schoenen uit. Dan komt er ineens een panter sok om de bocht gecombineerd met een enkel sokje met schapen. Je begrijpt dat je dan niet echt serieus genomen word.

Ongemakkelijk stop je dan snel je voet in die schoen en doe je net of er niks gebeurd is terwijl je 2 ogen in je sokken voelt branden en je de verkoopster bijna hard op hoort denken waarom een 25 jarige vrouw schapen sokken aan doet en nog 2 verschillende ook. (Ik ben eigenlijk 20 maar niemand raad dit in 1x goed, een oud hoofd zullen we maar zeggen. Bedankt!)

Ondertussen vraag ik me af waarom ik in godsnaam niet gewoon zwarte sokken koop en waarom ik ondanks ik rare sokken heb dan ook nog 2 verschillende aandoe.

Maar vandaag is het anders.. Ik voel me alsof ik mijn leven op orde heb. Vandaag heb ik 2 de zelfde sokken aan, wel met roze panterprint maar dat doet er niet toe. Vol goeie moed start ik mijn dag en kijk ik ‘de Roelvinkjes’ terug waar ik een hoop gedoe over las op Facebook. Na een paar minuten heb ik alleen ellende gezien over een zwaar arrogante puber die geen reet doet en helemaal niks op orde heeft, ook al heeft hij 2 dezelfde sokken aan.

Hij spuit champagne flessen leeg in z’n kamer op de witte vloerbedekking van stief mams die nog zo goed is om meneer binnen te laten met heel z’n bende om een uur of 5 ‘s nachts. Hij verschijnt om de havenklap in de roddelblaadjes omdat hij zich zwaar misdraagt en hier schijnbaar op tv nog om kan lachen ook. Vader Roelvink probeert het arme joch nog een beetje een bezigheid te geven door hem een liedje te laten zingen. Ik had ‘m al lang op de straat gezet.

Al met al trek ik snel 2 verschillende sokken aan en ben ik blij dat ik het ook red zonder dat echt alles tot in de puntjes op orde is. Dan maar een beetje chaotisch door het leven, dat werkt best prima zo!

 

Ik heb trouwens een super leuk website gevonden met geweldige sokken terwijl ik dit item schreef! Kijk snel want het is echt fantastisch leuk: http://www.livingroyal.com/

Stacked Hamburger Ankle Socks
Flamingo Ankle Socks
Milk & Cookies Ankle Socks
Ice Cream Cone Ankle Socks

En zo heb je 5 minuten van je tijd verspilt aan een verhaal over sokken en de Roelvinkjes, waarschijnlijk heb jij wel 2 dezelfde sokken aan en vraag je je af waarom ik niet gewoon zwarte koop.. Ik in de tussen tijd beter mij sokken in setjes bij elkaar kunnen zoeken en deze op vouwen in bolletjes in plaats van er over de zeuren. Maar zo zijn vrouwen. 

Tot de volgende keer! 

 

 

  • reply Jessy ,

    omg Aman.. Flamingo sokken???

    Leave a comment