ONCE YOU GO BLACK, YOU NEVER GO BACK

Toen hij binnen kwam was ik door het dollen heen. Ik was meteen verliefd! Hij was zacht, had perfecte curves en was sexy maar ook stoer. Hij riep me en vanaf dat moment wist ik dat hij mijn favoriet zou worden, voor altijd!

Nee, het is niet wat je denkt.. Dit gaat over mijn nieuwe collectie die eindelijk werd geleverd. Ik zat al maanden te wachten op deze pakketten vol met nieuwe verrassingen. En ik heb mijn favoriet al gevonden, en ik laat ‘m niet meer los!

Ik wilde naast shirts, tops en truien ook iets waar ik mijn outfit mee af kon maken. Nu had ik een beetje een ‘halve’ look. Het was een soort kat zonder staart. Ik moest iets erbij hebben, en dat is ook gelukt! Het favorietje die ik zojuist beschreef in de inleiding is een zwarte skater skirt. En nu denk je: ‘oh heb je die skater skirt weer’, of je denkt ; wat is een skater skirt?.

Dat laatste is vooral de mannelijke lezer die hoopte op een wild verhaal maar er nu achter komt dat het eigenlijk alleen maar om een ´stom´ rokje gaat. Maar dit is echt een pareltje, en dat zeg ik niet omdat het van mijn eigen collectie is maar zoals de omschrijving hier boven, zo is hij; perfect!

De stof is flexibel, stevig en valt tegelijkertijd soepel in mooie golvende plooien . Door de band accentueert hij de taille en de rok valt prachtig rond en hangt er niet als zo’n slap doekje bij. Hier liep ik namelijk steeds tegenaan bij skater skirts die ik bestelde bij H&M en vergelijkbare ketens. Veel te slap, net een om geknoopte theedoek die z’n beste tijd wel heeft gehad. Ik was dus mega enthousiast toen de rok eindelijk binnen kwam!

Ik ging gelijk op Pinterest om inspiratie op te doen voor leuke looks die ik kon creëren met mijn nieuwe beste vriend. En zie hier het resultaat!

Ohja! En de nieuwe collectie staat volgend weekend online (naar verwachting de 22e).

black skirt

Leave a comment