DE ‘VAN BAR NAAR BAR’ MARATHON

Dat ik geen sportief persoon ben is je misschien al bekend.. Dat ik aan het minderen ben met wijn is voor iedereen een verassing… Maar dat ik nu zelfs ben over gegaan van hakken naar sneakers en ander makkelijk lopend spul zorgt hier en daar voor een lichtelijke shock.

Ondertussen heb ik een ini-mini collectie opgebouwd van 4 paar sneakers. Dit is natuurlijk veel te weinig en daar kan makkelijk nog een hele berg bij! Zeker nu  met de ‘Electric run’ in het vooruitzicht, waar het schijnbaar de bedoeling is dat ik 11 km ga hardlopen over het strand. Dat stukje van ‘hardlopen’ en ‘strand’ was mij er niet bij verteld. Het verhaal was meer overgekomen als ‘bars’ en ‘DJ’s’ die langs de route staan en een beetje lichtjes onderweg.

Ik zag mezelf dus al lopen met een wijntje in de  hand van bar naar DJ en van DJ naar de bar. Een soort ‘Colorrun’ maar dan anders. Om de km een stop met een bar om je even mentaal voor te bereiden op de volgende km. Maar niks was minder waar..

5 minuten later ontving ik een mail met ‘Bedankt voor uw inschrijving’ en kwam ik er achter dat het dus een serieuze mini marathon was. Dit terwijl ik al sta te hijgen als een nijlpaard als ik 1 trap op loop. Niks bars, niks DJ’s maar gewoon 11 km puur afzien op een strand.

Van dit fiasco volgt natuurlijk wel een blog.. Het is op 3 oktober en ik heb tot nu toe nog geen stap gezet in m’n hardloop schoenen (niet dat ik die heb..) om te trainen. Misschien moet ik hier toch eens een poging tot wagen als ik een keer zin heb en tijd.

Maar gelukkig kan je nu ook sneakers aan als je geen sportief persoon bent, en in deze categorie val ik.  Nou ben ik een kieskeurig type (niet alleen in schoenen) maar als ik iets leuk vind vind ik het ook leuk. Maar omdat mijn budget het niet haalt om dan gelijk maar alles te kopen moeten er natuurlijk keuzes gemaakt worden..

Hier mijn top 3. Een beetje bescheiden dat zwart, maar anders is het wel gelijk helemaal hysterisch. Langzaam opbouwen he..

 

Welke kies jij?

 

 

 

 

shoes

 

 

Leave a comment