Na al het ‘waterpret’ van gister is de zon gelukkig weer terug gekeerd.. Afgelopen weekend ben ik naar Düsseldorf geweest en heb ik natuurlijk geshopt! Want Amanda zou Amanda niet zijn als ik mezelf eerst alles verbied en daarna mijn eigen regels met volle overgave binnen 5 seconden door de plee spoel.

Zo verklaart Djami mij om half 9 ‘s ochtends totaal voor gek wanneer ik vrolijk in m’n shorts de auto uit huppel (ja het was best koud in de ochtend) en puft zich later kapot en zeurt hier en daar nog een beetje over de hitte.. Eenmaal in de hel (voor mannen dan, en eigenlijk ook voor mij om eerlijk te zijn.) beland, genaamd de Primark word de hitte er niet minder op. Gelukkig is het ( anders dan in Rotterdam) best te doen. Ik heb niet hoeven krauwen uit een bende veroorzaakt door totaal hysterische vrouwen, niet hoeven vechten om het laatste item en geen ellendig lange wachtrijen voor de paskamers en kassa. Het verliep dus eigenlijk boven  verwachtingen. Of ik had me op het ergste voorbereid dat kan ook nog..

Na 3 uur in een mega grote Primark te hebben gezocht naar leuke dingen en vooral naar Djami (want die is altijd kwijt binnen 5 seconden) heb ik toch nog een leuk shirt gescoord en een clutch.. Niet omdat ik deze wilde hebben maar omdat Djami bij het vorige weekendje weg vooral geen tas mee wilde nemen en ik er geen mee had, voor de handigheid zeg maar… Dus was het meesmokkelen in de bh de enige optie. Met hilarische taferelen als gevolg..

Om deze taferelen dit weekend te voor komen kocht ik dus ook maar een clutch die achter af eigenlijk nergens outfit technisch bij bleek te passen.. Eenmaal thuis heb ik er dan toch een sportieve (ja dit is shocking i know) outfit van gemaakt en ik moet toegeven.. Ik vind dit sportieve outfitje nog net wel te doen voor de anti sportieve ik.. Misschien is het dan toch net die clutch die het afmaakt? Toch niet voor niks gekocht…

langer broekje

 

Top Primark – Clutch Primark – Schoenen New Balance – Short H&M

 • reply darkwasheddenim ,

  Leuke sporty outfit en die clutch maakt het inderdaad meer ‘Amanda’ 😀

  xoxo Fons

  • reply 30junee ,

   Thanks! Ja die clutch haalt het hele sportieve een beetje weg.. 🙂 xxxx

  Leave a comment