WJNMK , KNZJ EN AL DIE ONZIN

De zon schijnt en de relaties poppen als paddestoelen uit de grond. De kettingen worden weer vast gelegd of extra strak aangetrokken en de zoete foto’s worden weer wild in het rond gepost op ieder mogelijk kanaal.

Terwijl iedere relatie crashte rond de kerstperiode en de ‘yolo’ quotes je rond je oren vlogen is er nu niks meer te merken van de hele yolo cultuur. De stad loopt vol met stelletjes die angstvallig handjes vasthouden alsof 1 van de 2 er ieder moment vandoor kan rennen.. Rustig aan, het duurt nog wel +/- 4 maandjes voor de kerstperiode weer aanbreekt.

Alles word aan de kant gezet voor een beetje tijd met de ‘baby’s en boo’s’ met het vooruitzicht op kleine mini me’s en bruidsjurken.

I made a list of everything I love about you!

Waar is dat genieten van het leven en het doen wat je wil? Geen rekening moeten houden met uitjes naar schoon opa’s en oma’s en familie bbq’s.. Dat komt allemaal wel als je een jaar of 30 word en die mini me’s echt ‘moeten’ gaan komen en die hele trouwerij die er ook bij schijnt te horen.

Moeten, alles moet maar. Terwijl iedereen een soort semi verplicht met de liefjes op de bank hangt, met bijbehorende selfies en love quotes, zit ik lekker met een grote kelk wijn in m’n hand een blogje te typen. Lekker in de zon, gewoon omdat ik daar zin in heb en geen verplicht voelende bankhang sessie heb met een of andere ‘bae of baby boo boo’. Heerlijk!

~ I almost had an 'I need a guy moment' but then I was able to get the vodka open.

Lekker een vrije avond op internet aan het zoeken, alvast voor de volgende grote reis die ik graag wil maken. Ik vind het dan ook grappig dat iedereen die dan 16 is, er ook echt heilig van overtuigd is ‘forever together’ te blijven en dit dan ook nadrukkelijk met iedereen deelt. En dan in de december maand een groot tragisch Facebook bericht te lezen waar een deprimerende lyrics in is gepost over een stuk gelopen relatie. Waar dan vervolgens iedereen onder plaatst ‘wat is er gebeurd?’ En de reactie dan uit blijft of de reactie ‘nee niks, gewoon mooi liedje’ is..

Misschien heb ik gewoon een vreemde insteek maar de meeste mensen die samen zijn vanaf jonge leeftijd eindigen in een scheiding rond de 40 met 1 of 2 kinderen waardoor dat yolo feestje wel uitblijft. Huis weg, auto weg en in het Yolanthe geval straks ook nog de gastendoekjes.

Ben je een beetje een fortuinlijk man heb je kans dat de helft van je centen er ook nog vandoor is.. Dan kan je beter genieten en nog even wachten toch?

Misschien waait het wel over. Toen ik 13 was stuurde ik ook in ieder msn gesprek ; wjnmk knzj en hsvvj (voor de wat oudere lezer even een vertaling ; wil je nooit meer kwijt, kan niet zonder je, hou super veel van je)

En wat bleek? Liever kwijt dan rijk, beter zonder dan met en gelukkig weet je als je 13 bent nog niet wat houden van is..

 

Ohja, voor er weer wilde verhalen onder komen. Want de gemiddelde lezer schijnt het (vraag me niet waarom) nogal serieus te nemen.. Dit is mijn kijk er op en neem alles wat ik zeg vooral met een korreltje zout.. (en een shotje tequilla) 

 

 

 • reply Suzanne Glas ,

  Woehoe!!!! Ik ben 30 dus het mag! Gelukkig “moeten” die mini me’s niet meer te komen 😉 En daarbij dan ook nog eens genieten MET een glas wijn en doen wat ik wil. Stiekem is het leven zo slecht nog niet als dertiger. Tott op ons eigen familiefeestje!!! ?

  • reply 30junee ,

   Jaa Suzanne! Jij mag het haha 🙂 tot het familiefeest, heb er nu al zin in!

   • reply darkwasheddenim ,

    Het einde van je tekst ‘korreltje zout.. (en een shotje tequilla)’ doet het hem weer! 😉

    Leave a comment