I’M WALKING DOWN THE STREET WITH MY CONVERSE ON

Zoals je al weet uit mijn andere blogs (of je leest deze blog pas als eerst, dan weet je het nu) loop ik een paar keer per week met mijn good friend Charlotte. Omdat we te lui zijn om echt te sporten hebben we dit maar bedacht. Kunnen we mooi even bijkletsen zonder dat je luchtwegen dichtgeknepen worden terwijl je op de loopband aan het rennen bent. Want uit ervaring weten we ondertussen dat ‘echt’ sporten en roddelen/praten niet tegelijk gaan. Na 2 minuten rennen zaten we dan ook snel weer buiten voor de sportschool om daar ons gesprek voort te zetten. En onze ouders maar denken dat we zo goed en sportief bezig waren.. Sorry!

Omdat ik druk bezig ben met m’n make-up loze fotografie project ging ik langs bij Char om even een foto te maken. We bedachten om onze wandeling te combineren deze keer met een foto momentje. Gewoon met een make-uppie deze keer. Laten we nou niet echt fotografie talenten zijn en na een half uur tegen het licht in fotograferen er pas achter kwamen dat het geen succes was, vond ik deze nog wel een special effect hebben.

Na een heleboel verschillende plekken te hebben getest wat het eigenlijk allemaal net niet was, besloten we maar wat selfies te schieten. Dit bleek een slecht idee toen de 3 dubbele onderkinnen, vreemde ‘geschrokken’ gezichten en half dichte ogen de selfies overnamen. Misschien was de zelfontspanner een beter idee.

Je kent het wel. Je rent weg en bedenkt net op het moment supr√™me dat je niet helemaal goed zit.. Je¬†transformeert nog ‘even’ snel van een Smiegel naar een echte Kim Kardashian, maar net op het moment dat je tussen Smiegel en Kim in zit word die foto gemaakt.. Met een traumatisch plaatje als gevolg.

Al met al hebben we dus wel 1 soort fatsoenlijke foto geschoten.. En dan nog niet eens 1 samen.. Deze keer dus een lekker comfi outfitje, ideaal voor een boswandeling.

 

DSC_0118


Blouse NewLook | Top H&M | Jeans H&M | Sneakers Converse | Zonnebril Rayban | Horloge Guess | Armbanden Lucardi

 

 

  • reply darkwasheddenim ,

    Hey Aman,

    Het zonlicht geeft zeker een leuk effect aan de foto. Jammer dat je ook niet zo’n Smiegel selfie hebt gepost. Die had ik namelijk graag eens willen zien! :-p

    xoxo Fons

    Leave a comment