IN MIJN VORIG TELEFONISCH LEVEN

Dat mijn talenknobbel niet erg ontwikkeld is .. Dat wist ik. Maar dat ik mijn Engels vandaag nog eens zou verbeteren..

Na mijn geflopte examen engels waarbij ze mij vroegen waar ik mijn bestellingen leverde.. Was mijn antwoord; ‘I’m shipping to England, France and Deutschland..’ ‘Deutschland?’ ‘Oh, just kidding’

Alsnog geslaagd door de creatieve oplossing van mijn Engelse fouten.. Werd het 2e examen heel de school ontruimd wegens een melding van vreemde gassen. Brandweer erbij.. Examen tijd gerekt en alweer geslaagd..

Deze keer was het anders.. Geen brandweer, geen ‘just kidding’ maar Whatsapp.

Na een aantal Whatsappjes van random strangers ben ik er achter gekomen dat ik in m’n vorige telefonisch leven een soort ‘zakenman’ was.. Dankzij een Nederlandse apper kwam ik hier achter. Blijkbaar is zijn bedrijf failliet gegaan en ik zit opgescheept met de rest. De telefonische ellende dus..

Een paar contact personen rijker , want het boeit ze niks.. Ze maken gewoon een gezellig praatje als ik niet blijk te zijn wie hun denken dat ik ben. ‘Nice to meet you, what are you doing right now?’ Waar op ik reageer ‘I’m cooking pasteitjes’ .. (Dit afgelopen zaterdag om 2:00)

Gelukkig snapt hij er natuurlijk niks van dus versterk ik mijn goeie engels met een foto van een totaal mislukte drap wat meer lijkt op de maaltijd van Dushi (m’n kat) die er achterstevoren weer uit is gekomen..

Na al deze praat over nutteloze dingen en een man die enorm was geschrokken van mijn kookkunsten, kreeg ik vandaag een voicemail berichtje. Alles in het Engels. Ik snapte er uit dat de beste man wilde dat ik discount regelde op zijn nieuwe systeem die hij wilde aanschaffen.. Nou meneer ik denk niet dat dit een succes verhaal gaat worden!

Misschien moet ik mijn voicemail maar eens inspreken.. Iets van ; ‘ Yo this is Amanda speaking. I’m not a business men, leave me alone.’

20140617-220023.jpg
 • reply kimberley ,

  Hahahaha goeiee!! Gebruik nou voortaan onze beste vriend google trancelate Hahahaha of hoe je dat toch schrijven mag :p

  • reply darkwasheddenim ,

   Geweldig verhaal weer!!! Dat ‘I’m cooking pasteitjes’ geweldig!!!

   xoxo Fons

   Leave a comment