Vorige week was me weer een weekje.. Het was zeg maar redelijk gedeukt en gebroken. En dan gaat het deze keer niet over relaties of mannen..  We gingen de week van start met een car crash.. En ik hoor je al denken; ‘Is ze nou alweer tegen een muur, paal of voorganger gereden?’ Nee deze keer zat ik gewon achter mijn bureau. Toen ineens iemand naar me toe kwam rennen met de boodschap dat er een vrachtwagen tegen m’n auto was gereden, moest ik lachen. Ja ik kan niet zo goed om gaan met zulke situaties en dacht dat het een grapje was..

Eenmaal buiten was het niet meer zo grappig en lag m’n lamp er uit, m’n nummer bord eraf en zat er een flinke deuk plus schram in Adam’s derrière. Schade formulieren invullen, met die auto naar de garage.. Ze zagen me alweer aankomen. Auto afgeleverd, verder in de leenauto.. Weer een schade scheur mobiel waar in ik natuurlijk niet kon rijden en ik een nog grotere weg piraat ben dan normaal.

Eenmaal een beetje gewend, en een weekje overleefd.. Was het vrijdag. Tijd om te borrelen (daar hoeft het geen vrijdag voor te zijn, maar toch) en lekker in de zon te zitten buiten. Ik had net een nieuwe telefoon gekocht, een iPhone 5 gold.. De meneer van de T-Mobile raadde me nog een verzekering aan ‘voor het geval dat’ ik m’n telefoon liet vallen, waar op ik vol trots antwoordde;  ‘In de afgelopen 3 jaar is mijn telefoon dagelijks gevallen tot in het water aan toe maar niks aan het handje!’.. Ik bedoel, hallo zeg! Zo’n onhandig persoon ben ik toch niet? Ik? Neeeeee joh!

En daar ging goldie, zo hop plat op de stenen.. Heel het scherm in 1000 stukken, glas scherven in m’n vingers. Lichtelijk in paniek dat m’n telefoon het helemaal had begeven, want stel je voor! Maar nee, alles deed het nog.. Alleen mijn typ skills werden nog slechter dan ze voorheen waren omdat ik de helft niet meer kon lezen, sorry!

Een scherm protector van een 4 op m’n scherm (omdat m’n oor ondertussen al vol zat met glasscherven door het bellen) en gaan! Gelukkig is alles verzekerd, dat is dan weer het enige geluk.. Verder was het een gedeukt weekje, maar gelukkig is na deze week alles weer uit de kreuk. En nu maar hopen dat goldie 2.0 een langer leven leid en Adam niet weer om nieuwe billen moet..

 

 

Leave a comment