A LITTLE PINK NEVER HURT ANYONE

zonder wang ding

Hier weer een zomers outfitje want het is om te stikken! Deze keer geen nieuwe items maar gewoon weer eens opnieuw m’n kleding gemixt en gematcht. En daar kwam dit uit.. Op de schoenen werd ik opslag verliefd toen ik ze zag, alleen wist ik niet hoe ik ze moest combineren zonder dat het een  hysterisch geheel werd. Het rokje idem dito..

Daarom dacht ik.. Ik gooi gewoon 2 dramatisch matchende items bij elkaar, misschien werkt dat wel?! En eigenlijk vond ik het nog best wel leuk.. Omdat ik echt geen ruimte meer heb in m’n kast moet ik echt eens stoppen met winkelen en de kleding die ik heb op een creatieve manier dragen. Dit word dus mijn nieuwe uitdaging en dat zal even slikken worden met zo’n koop verslaving..

Ik heb me afgemeld van alle e-mail nieuwsbrieven en pagina’s ge ‘unliked’  op Facebook.. Want dit zijn meestal de boosdoeners. Dan ga ik toch nog eventjes snel kijken en koop ik alsnog dingen.. Geen verleidingen meer!

Hoe lang ik dit ga uithouden met Ibiza in het vooruitzicht is een ander verhaal.. Maar als je het niet probeert weet je het nooit!

 

zonder roses

1. Set van 4 armbanden

2. Oorbellen

3. NAKED  palette Urban Decay

4. Esqualo top

5. Textured wrap mini skirt 

6. Micheal Kors horloge

7. Sleehakken

 

  • reply darkwasheddenim ,

    De kleur van de rok staat je echt prachtig Amanda! 😀 En wat een goed idee om de blauwe schoenen te combineren met die rok.

    Liefs Fons & Dennis

    Leave a comment