Iedere week is er weer een nieuwe man die uitgelicht word op m’n blog.. Niet meer met een hele foto reportage, maar gewoon met een bescheiden plaatje in de zijbalk. Dit omdat het gewoon lastig is om een lang diepgaand verhaal te schrijven over een mooie man.. Over het algemeen is er namelijk niet zoveel diepgaands aan maar istie gewoon leuk en heb ik verder geen idee wat hij heeft gestudeerd, wat zijn achtergrond is of wat hij voor werk doet.

Meestal doen ze ook geen heldhaftige acties want meestal zijn de mannen nog ijdel ook.. Eigenlijk is er dus niet veel meer te vertellen dan een beetje onzin over die leuke krullen die hij heeft of  die leuke kuiltjes in z’n wangen, die ene sleeve op z’n arm en dat stoppelbaardje.

Hier hoef ik geen blog aan t wijden om te laten zien dattie leuk is.. Jullie kunnen zelf ook wel kijken.

Maar dit keer is het anders! Volgens mij ben ik ook de enige die bijna kan huilen van geluk als ik een getalenteerde EN leuke man ontdek via Youtube! Een enorme vreugde ontstaat er zodra ik erachter komt dattie heel maar dan ook heeeeeel veel filmpjes heeft die ik dus allemaal kan kijken maar vooral luisteren he, want daar gaat het natuurlijk om!

En als klap op de vuurpijl zingt hij natuurlijk ook net mijn favoriete muziek van dit moment.. Hij kan niks meer fout doen, dat begrijp je! Nouja.. ik heb wel wat gevonden waar het helemaal fout ging.. Sommige filmpjes met lang haar zijn een beetje jammer.. Deze heb ik maar gekeken zonder beeld. Ohja en ‘Am I Wrong’ duurt eeuwig voor deze begint.. Dit viel me ook een beetje tegen.. Maar alstie dan eenmaal begint is het het wachten waard.

 

 

Leave a comment