HEELS MADE IN HEAVEN

Gelukkig kan ik weer adem halen want het vakantiegeld is gestort.. Lichtelijk onrustig word ik er van want ik wil shoppen! Ik ren door de stad om de meest doelloze aankopen te doen en koop vooral alles wat ik niet nodig heb. Het is net als boodschappen doen terwijl je honger hebt.. Dat werkt ook voor geen meter.

Nou heb ik altijd een soort ‘schoenen honger’ zoals ik het dan even noem, ik kom om in de schoenen..  Maar voor deze categorie geldt;  ‘A new pair of shoes never hurt anyone’. Want zo is het maar net.

Ondertussen is m’n kast al 3x uitgebreid om alle schoenen passend te maken (ik ben zelfs een kamer verhuizing ondergaan omdat m’n huidige kast te klein werd..) en heb ik een groot deel van m’n collectie weg gedaan. Tijd voor een nieuwe aanvulling vond ik zo!

Aangezien ik de laatste tijd veel werk heb ik niet veel tijd om vaak naar de stad te gaan, jullie kennen vast het probleem! Daarom heb ik een paar cuties voor jullie uitgezocht! Vooral de gebloemde heels rechts bovenin zie ik al helemaal voor me! Met een lichtblauwe skater skirt, witte top en een mooie knal roze clutch!

Of de bruine heels met franjes.. Helemaal Ibiza proof! Met een leuk gehaakt wit jurkje, een heerlijke rommelige vlecht in je haar en een cognac kleurige lederen tasje met een aztec print. I love it!

So tell me… Welke heels zijn jouw favoriet?

 

 

heels made in heaven

 

Leave a comment