outfitfoto2 met tekst klein

Als een wilde ren ik naar de deur.. Al heel de week houdt ik de ‘Mijn Pakket’ app in de gaten, en daar istie dan.. de postbode! Met een vers H&M pakketje.. Nouja, een pakketje kan je het niet noemen.. Het is gewoon een mega formaat doos vol met kleren.

Ondertussen heb ik geen flauw idee wat ik ook alweer had besteld dus is het een soort verrassingspakket geworden. Vol goede moed maak ik het pakket open en zie om te beginnen 3 trenchcoats. Ik zie mezelf er al helemaal in rondlopen, het is dus een dikke tegenvaller als ik ze aantrek. Terwijl het bij de dame op de foto helemaal fantastisch stond, lijkt het bij mij wel een soort ouwe post zak. Tegenvaller nummer 1 (eigenlijk 3 want ze stonden alle 3 vreselijk.)

Dit begint al lekker.. Daarnaast heb ik nog een leren rokje besteld met een gestikt patroon, een grof gebreide trui en een spijkerjasje. Deze had ik nog niet in de kast en af en toe is het best leuk en handig om te hebben.

Natuurlijk heb ik ook wat glitters besteld, want nu mijn grote vriend Roy Donders terug is op de buis kan dit natuurlijk niet missen! Ook deze top is een blijvertje en mag door naar de ‘deze gaat het worden’ stapel.

Als ik aankom bij de bloemen jurk die ook bij het model super leuk stond zie ik van alles voorbij flitsen. Kinderen, wasmachines, waslijntjes en oude vrouwen met knijper zakken. Zo’n knijper zak met een borduursel erop weetje wel.. Nee, dit ging het niet worden. Jurk uit, gelijk 20 jaar jonger, op naar de volgende jurk!

Ook deze jurk had geen WOW factor dus ging ook deze naar de ‘trenchcoat stapel’. Een jeans kan ook nooit kwaad dus heb ik ook de jeans gehouden.. Gelukkig heb ik nog geen 20 verschillende jeans en draag ik er altijd 4 omdat deze toch het lekkerst zitten.

Toen kwam er dat verdomde rokje. Een super ‘schattig’ gestreept rokje ZONDER stretch. En in dit laatste puntje had ik me dus gruwelijk vergist. Terwijl ik me fanatiek in het rokje wurmde en deze bleef steken op m’n derrière (laten we het nog een beetje chic houden) bedacht ik me dat deze over m’n hoofd misschien wel ging passen. Rok uit, over m’n hoofd.. Ook dit ging niet lukken maar hij was o zo leuk dus het moest lukken!

Even voor gehouden, hij zou praktisch gezien moeten passen bij m’n taille dus probeerde ik het nog een keer. Na een paar minuten proppen was daar het moment! Het rokje was aan, de rits zat dicht en m’n ademhaling was er ongeveer mee gestopt. Toen ik besloot dat ik niet iedere keer deze marteling wilde doorstaan bij het aantrekken van dit rokje wilde ik ‘m uit doen.

Na letterlijk een half uur worstelen met dat irritante ding heb ik mezelf weten te bevrijden. Dit ging gepaard met een een hoop ‘he bah wat vervelends’ (zo iets ongeveer..) en gepuf en gezucht.. Maar ik was er uit!

Uiteindelijk heb ik dit over gehouden uit de grote berg kleding.. Ik vind het nog best netjes gedaan 😉

DSC_0572

 

 

 

 

Follow my blog with Bloglovin

 • reply Johna561 ,

  I really like your writing style, fantastic information, thanks for putting up gfdkcedcdcef

  • reply darkwasheddenim ,

   WHAHA… Geweldig hoe je het hysterische ‘pasmoment’ heb kunnen beschrijven!
   En wat betreft de outfit op de foto is er maar een woord om het te beschrijven ‘PERFECT’.

   Liefs Fons

   Leave a comment