We zijn er maar druk mee, Instagram. Heel de dag zijn we bezig met het fotograferen van ons ‘o zo perfecte’ leventje. Hopend dat je super veel likes scoort op die ene foto waar je net je beste duckface voor hebt opgezet. Je nieuwe iPhone 5 gold mooi gedecoreerd op tafel met een matchende goudkleurige ketting of glas champie er naast. Want dat stond net ‘toevallig’ in deze setting, dat is echt niet gedaan voor de foto hoor, heus niet!

Zo zie je de gehele dag selfies, eten, perfecte beach body’s en mooie meisjes/vrouwen helemaal gedressed op highheels in een strakke bodycon dress. Net doen of ze zelfs nog zo op de bank zitten op een brakke zondag. Een beetje de perfecte vrouw uit te hangen, geen pluk zit verkeerd.. Ondertussen hebben sommige vrouwen zich ontpopt als ware ‘bekende Instagrammers’ met duizenden volgers.

Eerst dacht ik bij het zien van deze vele perfecte foto’s ; Wauw was ik maar zo mooi en perfect, had ik maar iedere dag zin om op m’n hakken in m’n jurk rond te huppelen. Want eerlijk, ik heb daar echt geen kracht voor om 7 uur ‘s ochtends.. Dan ben ik nog druk bezig met snoozen, bedenken waar m’n gympies liggen en tel ik wanhopig hoeveel minuten ik nog kan liggen.. Ik spring m’n bed uit en kom tot de ontdekking dat m’n haar 1 grote ontplofte bende is,  steek nog 3x per ongelijk met m’n mascara in m’n oog en vergeet bij het in de auto stappen bijna om m’n normale schoenen aan te doen..

En toen bedacht ik me dat dit een totaal on realistisch beeld is. Niemand post er namelijk on-flatterende foto’s op zijn eigen Instagram profiel. Laat staan foto’s op je brakke zondag, lang uit in je huispak met glitters en panter sokken. Met wallen tot op je knieën en je vette verwilderde bos haar.

Nee, die heb ik nog niet voorbij zien komen. Wel perfecte gezichtjes (waarschijnlijk goed geshaped) met een hagelwitte tandpasta smile en een ‘hee ik kom net uit bed maar m’n haar zit wel super perfect en ik heb van nature blush, bronzer en eyeliner op’ gezicht. En ik ben er zelf net zo schuldig aan, want ik zal ook nooit een foto posten in m’n huispak met een rommelige lelijke knot op m’n hoofd en wallen waar je ‘u’ tegen zegt. Behalve nu, mijn eerste #nomakeupselfie is een feit.. Nou ja, de eerste is het niet echt, maar wel de eerste die helder is en niet met pixels waardoor ik alsnog alles kan verdoezelen..

En laat nou net de #nomakeupselfie een hit zijn op Instagram onder veel celebrity’s (helaas allemaal modellen, ja zo kan ik het ook!). Nou, valt dat is effe mee.. (of tegen) Ik speel wel een beetje vals omdat ik al een halfjaar wimper groei serum gebruik en hierdoor m’n wimpers huge zijn geworden, echt top spul is het! Meer over dit serum vindt je hier >> hier << Maar hier issie dan, mijn blote billen gezicht.

Doen jullie mee met de #nomakeupselfie trend?!

pure5kleiner

 

 

 

 • reply Gabriella ,

  jazeker, maar dan gaat hij bij mij door als #nomakeupmonday of #nomakeupsunday 🙂

  • reply 30junee ,

   Haha ik houd je Insta in de gaten dan! 🙂

   • reply Jayhlayla ,

    Super grappig wou gelijk onder je foto zet maar je heb mascara op!! Tot dat ik heel je post las! Super serum dus! Link doet het helaas niet ;p Ik wou je wel helpen maar gelukkig heb je veel inzendingen lekker bezig xxxx

    • reply 30juneeda ,

     Hahaha jaaa lay dat serum is echt geweldig!! Alsje bij beauty klikt boven in de balk dan kom je er ook ik ga zo even kijken naar de link xxxx

     Leave a comment