CHILI POEDER EN VITAMINE PILLEN

Ooit heb ik de grote fout gemaakt om m’n haar te knippen.. En dan niet gewoon een stukje eraf, maar heel de boel in stukken.. Het leek me wel leuk om eens wat anders te doen.. Dat lange haar wat gewoon maar een beetje hing te hangen verveelde me. Zo heb ik dat met meer dingen, niet alleen met haar 😉 En altijd als ik dan zo ver ben, kom ik erachter dat ik het oude mis.. Alleen daar kom je achteraf pas achter, dan is het al te laat.

Zo ben ik vanaf de 4e klas (toen was ik 15) al bezig om m’n haar te laten groeien.. Ondertussen ben ik al bijna 20 en zijn we nog geen stap verder. Ik heb al van alles geprobeerd om het fatsoenlijk te laten groeien. Ik heb al veel te veel geld uit gegeven aan extensions die je uiteindelijk toch altijd ziet of voelt.  Ondertussen heb ik heel Pinterest afgestruind opzoek naar tips. Ik kwam de meest belachelijke tips tegen met rouwe eieren en chili poeder. Ik heb het allemaal geprobeerd waardoor m’n hoofd totaal in de fik stond en m’n haar stonk naar ei en chili rommel.

Heel de douche zat onder de vieze smurrie en tot overmaat van ramp zat de chili poeder tot in m’n oren en neus. Alles natuurlijk weer netjes opruimen omdat anders moeders niet zo blij is.. Al met al is m’n haar nog steeds kort en doder dan ooit.  Ik blijf maar knippen omdat de puntjes uit elkaar splijten als een T splitsing. Ik smeer me helemaal rot met cocosolie, want ook dat schijnt te helpen. Het enige wat je krijgt is een enorme vette kop met haar, een overheersende cocos lucht en omdat het niet fatsoenlijk van je handen af gaat zit heel je hebben en houden onder de cocos rommel.

Een voordeel is de rust op whatsapp, want je kan niet typen met je cocos vingers. Ooit heb ik me ook ingesmeerd met cocos olie omdat het volgens Pinterest zorgde voor het sneller bruinen van je huid onder de zonnebank. Ik als een in-geolied balletje in die zonnebank rollen.. Alles onder de olie , knalrood verbrand maar wel een heerlijke zachte huid!

Na al deze ‘goeie’ Pinterest tips snap je natuurlijk dat ik mijn vertrouwen in de geheime haargroei tips een beetje ben verloren. Laatst kreeg ik nog een tip om aan de vitaminen B te gaan. Ik dus maar weer naar de Tuinen om zo’n potje pillen. Vervolgens vergeet ik dit iedere dag in te nemen en ben ik zeer beteuterd dat het dan niet werkt.. (Dit is ook weer zo’n typisch doorzettings-dingetje)

Nu ben ik dus een beetje in dubio of ik niet gewoon een ander leuk kapsel ga zoeken die wel bij mijn lengte pas. De kans op de lange wilde lokken van toen is volgens mij al lang verkeken. Daarom ben ik in plaats van te ‘pinnen’ op de tags #longhair #hairgrowing te zoeken aan het zoeken op #haircut. Ondertussen is er natuurlijk al een bord aangemaakt met allemaal plaatjes van wat ik wel niet zou willen.

Hier een paar van m’n favorietjes, ik hoor graag welke jullie favoriet is!

hair

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment