THESE SHOES ARE MADE FOR WALKIN’

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geplaatst. Het was een enorme drukke week en voor de verandering ben ik aan het lopen geslagen met Charlotte. Ja dit klinkt enorm ongeloofwaardig ik weet het. Maar we lopen bijna iedere avond ander half uur. We moesten toch wat om al die wijntjes en zakken chips eraf te ‘sporten’. Aangezien het niet vanzelf gaat en we Ibiza hebben geboekt in plaats van de tennislessen te nemen, moeten we toch maar iets doen.

Plus dat het natuurlijk een ideaal excuus is om even alle roddels te bespreken, even lekker te zeuren tegen elkaar en de meest belachelijke dingen te vertellen die we weer hebben meegemaakt. Dat heb je gewoon even nodig een paar keer in de week. Omdat ik een hekel heb aan hardlopen is dit de ultieme oplossing. Lekker praten (want daar hou ik van) en toch nog een beetje sportief doen.

Voor de mede sporthaters, dit is echt een aanrader! En als je dan van plan bent er aan te beginnen.. Heb ik natuurlijk voor jullie de leukste schoenen op een rijtje gezet om comfortabel maar toch in stijl een rondje te lopen.

shoes

Leave a comment