BACK TO THE ISLAND

Ja we zijn nog niet zo heel lang terug  en ik ga er alweer vandoor in juli. Je kan er maar beter van genieten nu het nog kan toch? Lekker zonder vent, zonder huis en zonder kinderen. Nu kunnen we nog! En ja, dat ga ik ook zeker doen! Over een paar maandjes staat Ibiza alweer voor de deur ( nouja, wij voor de deur van Ibiza dan..) en ga ik weer goed mijn verjaardag (eigenlijk verjaarweek dus..) vieren, dit jaar met m’n lieve vriendinnetje Charlotte!

Omdat we onszelf toch wel uitermate zielig vonden dat we anders deze HELE zomervakantie niet op vakantie gingen.. Toch maar weer wat geboekt. En omdat het toch stiekem pijn deed dat ik dit jaar niet naar Ibiza zou gaan, was de keuze natuurlijk zo gemaakt. Ibiza ging het worden, alweer! Het is en blijft m’n favoriete eiland. Ook Koh Samui en Koh Tao waren leukjes hoor.. Maarja, Ibiza is een blijvertje..

Een weekje met de billen in de zon, zonder schaamte, mooie feestjes bezoeken, veel cocktails en champie drinken en natuurlijk lekker shoppen! Hoe kan je een weekje nou beter indelen? Gewoon niet dus!

Hoewel ik in Thailand enorm zat te roepen dat ik thuis miste, zit ik natuurlijk nu weer te mekkeren dat ik terug wil. Het leven met de dag, doen wat je wilt en leven zonder zorgen. Ik mis het een beetje. Hoe enorm ik toen snakte naar regelmaat, kou (ja echt waar!) en m’n lieve vriendinnen. Wil ik nu warmte, avontuur en nieuwe mensen ontmoeten. Het liefst zou ik m’n vriendinnen dan wel weer meenemen..

Ik mis het verhalen schrijven over de avonturen die ik meemaakte en over hoe enorm ik heb afgezien met al die bergbeklimmingen. Want echt, ik heb sindsdien nog nooit zo makkelijk gelopen (zelfs op hakken) zonder klagen op deze platte aardbodem. De belachelijke slaapplaatsen, ik slaap nu gewoon in m’n bed met Roy Donders pailletten kussentjes. Ik mis zelfs dat ellendige bamboo matje en die gore zwerfkatten naast m’n hoofd!

Langzaam word ik een beetje gek en moe van de regelmaat.. Opstaan, werken, eten, wijntje, slapen en opnieuw. In het weekend een wijntje met vriendinnen, hier en daar wat trouble op de zaterdag avond wat dan weer voor een legendarisch verhaal zorgt waar ik nog jaren mee gepest word waarschijnlijk..  Want geen enkel goed verhaal begon met een glas water zullen we maar zeggen.. (Maar dat eindigde het verhaal wel..)

 

 

 

 

Leave a comment