BEST BEAUTY PRODUCTS

best beauty products

Omdat het net lijkt of ik alleen maar met mannen bezig ben door al dat mannengeweld op m’n blog gaan we nu over op beauty. Even een omslag maar ook leuk. Zo heb ik een paar favorietjes die iedere keer weer mijn leven redden. Zo zal je mij ook nooit zien zonder gelakte nagels. Ik heb denk ik sinds ik in groep 8 zat geen dag zonder gelakte nagels gelopen. Het is een soort verslaving.. Zo erg dat ik lichtelijk in paniek raak zodra er een hoekje af is en gelijk heel de boel opnieuw doe., het liefst direct. Kan je nagaan hoe een ellende dat voor me was in de jungle, m’n nagels waren er nog nooit zo aan toe!

Mijn favoriete nagellak (eigenlijk heb ik niet anders..) zijn de lakjes van O.P.I. Ze blijven mooi glimmend en hebben fantastische kleuren! Daarnaast komt ook nog eens dat de namen leuk zijn. Daar heb je niks aan maar dat is gewoon voor de fun, en dat moet je ook hebben in je leven he.

Naast de lakjes heb ik een nieuw middel ontdekt wat echt wonderen verricht! De Eyelash activating serum van M2BEAUTE. Het kost wat maar dan heb je ook wat. Eerst geloofde ik niet zo erg in al die serums en wondermiddeltjes.. Maar na 6 weken trouw smeren zijn mijn wimpers echt enorm gegroeid! Als je er mee stopt loopt het wel terug.. Dus ik smeer nu gewoon weer iedere avond m’n wondermiddeltje en dan komt alles goed.

De YSL Lipstick is niet echt needed maar is gewoon zo mooi dat het echt mijn favoriet is. Niet alleen mooi in je tas maar hij is ook heerlijk zacht en ruikt lekker (ook belangrijk). Verder hebben ze hele mooie kleuren waarvan ik de roze tinten enorm mooi vind. Super lekker voor de zomer!

En dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste redder in nood, want dat issie echt! Deze held heeft me al vaak gered van een uitgedroogde huid en vandaag toevallig nog tegen het vervellen (ik had misschien toch wat te fanatiek gebruind..).

 

Dat was kort maar krachtig. Het is sowieso een mooi plaatje en zeker het proberen waard! (Zeker de M2BEAUTE)

 

Leave a comment