VEREN, GLITTERS EN LADYBOYS

20140324-212423.jpg

Eigenlijk word dit het meest doelloze blog bericht wat je ooit hebt gelezen. Ik waarschuw je alvast.. Helaas bijna zonder foto’s want m’n wifi is hier om te janken..

De afgelopen week heb ik vrijwel weinig tot niks uitgevoerd. Bart is gaan duiken en ik gaan liggen op het strand. Iedere avond op het strand hangen, een beetje vuurshows bekijken en een drankje doen.

Iedere avond was er weer die vuurshow, die de eerste avond super heftig leek maar na een paar dagen niet eens meer opviel. Er waren ook mannen die trucs deden met een vuurstok. Een soort baton twirling (dit zegt jullie waarschijnlijk alsnog helemaal niks) maar dan met vuur. Ik wilde het eigenlijk al vanaf dag 1 proberen maar ze verklaarden me voor gek.

Kan ik wel, dacht ik. Na een paar drankjes was de drang zo hoog dat ik het toch ging proberen. De vuurman (zo noem ik m maar even) dacht dat ik de grootste debiel op aarde was, maar ik mocht het proberen. Eerst maar even zonder vuur, want het wat tenslotte 5 jaar geleden. Zonder oefenen had ik mezelf natuurlijk finaal in de fik gestoken.

Na een paar trucs durfde ik het wel aan.. De fik dr in en gaan. Stond ik dan met m’n vuurstokje. Iedereen bang dat dit de laatste minuten werden en ik die stok zo de menigte in lanceerde. Maar ik heb me prima gedragen en geen mens verwond, ook mezelf niet. Weer een meevaller!

Na dit hele circus zijn we maar weer naar huis gerold omdat Bart de volgende dag weer moest duiken.. Na al het duik gedoe was er nog een soort afscheidsfeest. We zouden met heel de groep naar de bar gaan, waaronder ook een ladyboy bar.

Ja het is wat je denkt dat het is.. Een bar met allemaal shemales. Ik wist me god niet wat ik hier van moest verwachten, dit kon niet goed komen.. Een bar vol ladyboys die grotere boobs hebben als ik (nou is dat niet zo heel moeilijk) en slanker zijn dan de gemiddelde vrouw.

Een hoop foute lady gaga en shakira hits en enorm veel glitters en veren, het wat een soort toppers maar dan anders. Je zag precies wie er geopereerd was en wie niet.. Of ik dit nou echt wilde zien.. Nou ja het was zeg maar niet mijn idee. Ik moet zeggen dat het wel apart was om te zien en mee te maken, maar dat was het dan ook. (Foto’s hiervan volgen nog)

Eenmaal na de show zijn we weer terug gegaan naar de bar die dus al ging sluiten wegens de verkiezingen de volgende dag. Ze zijn hier bang dat ze anders totaal lam (of met een kater) gaan stemmen. En het is uiterst serieus dus krijg je na 00.00 geen druppel alcohol en sluiten alle bars.

De planning was dus niet echt ideaal. Dan maar water, ook prima je moet wat. Natuurlijk was ik Bart wederom weer kwijt en moest ik weer wachten. Mijn hele leven bestaat uit wachten op Bart. Zeker met die duikcursus, wat een ellende!

Eenmaal compleet besloten we naar huis te gaan.. We moesten met de taxi van 9.00 dus dit ging een zware bevalling worden. Eenmaal terug was ik zo blij en bezand (dit is geen echt woord) tegelijk dat ik eindelijk lekker in bed lag… Onder het zand en blij is geen combinatie bij mij maar toen wel. Ik was gesloopt , ja van het niks doen ja. Eindelijk weer slapen..

Eenmaal een soort van wakker geschrokken door de ‘wekker’ die ik dus dacht gezet te hebben vannacht , maar wat niet zo bleek te zijn.. Heb ik alle zooi van een afstand m’n koffer in gegooid en zijn we vertrokken.

Eenmaal bij de haven was het weer chaos want vooral niemand wist wat er moest gebeuren. Eenmaal op de boot werd het weer een hells ritje.. We gingen nog net niet over de kop zo erg was het. Terwijl menig Thaise goed gebruik maakte van de kotszakjes, was ik druk bezig m’n tas te beschermen tegen eventuele rondvliegende spetters. Wat was het weer een feestelijk ritje, zoals altijd in Thailand.

Nu zijn we in Koh Samui om van onze laatste dagen te genieten. Het waait hier heerlijk. Dit heeft zo z’n voor en nadelen. Naast dat ik hierdoor regelmatig een Marylin Monroetje maak, is het eindelijk niet meer zo bloed heet..

I love it!

 

 

Leave a comment