THAILAND HERE WE COME

Het is bijna zo ver! Morgen vertrek ik met mijn neef naar Thailand voor 3 en een halve week.. We hebben alleen een vliegticket geboekt en gaan heerlijk rondreizen. Ik heb er zin in! (logisch toch?)  Alleen besef ik het nog niet helemaal..

Vanavond heb ik dus mijn koffer ingepakt, mam heeft boodschappen gedaan en zich helemaal uitgeleefd.. Blijkbaar dacht ze dat ik in de rimboe ging slapen en niet in een hotel. Mummie deken, ehbo koffer, survival kit, wegwerp washandjes, ontsmetting middel en tot slot; een buiktasje… Buiktasje? Ja over deze twijfel ik ook ja.

Volgens mij ben ik de helft vergeten, heb zelfs geen make-up bij. Ik hoef toch geen Thai aan de haak te slaan dus why should I? Heb speciaal voor de gelegenheid sneakers aangeschaft. Dit is voor mijn doen heel erg shocking. Waar ik normaal snel door ren bij sneakers, heb ik er nu een paar gescoord. Een beetje onwennig, geen idee hoe te combineren.. Ik ben dit duidelijk niet gewend.

Hele creaties omdat ik niet met mn hotpants een tempel kan bezoeken. Bikini dilemma’s want Thailand is geen Ibiza dus moet het beduidend anders. Wel heb ik mijn Ibiza hoedje meegenomen, ik moest wel..

Het gaat een hele andere reis worden als gewend, maar juist daarom heb ik er zin in! Helemaal back to basic zelfs zonder Coco, die is ingeruild voor SUN van Jill Sander.. Rondreizen door Thailand met lichtelijke smetvrees. (nouja lichtelijk.. Ik heb ontsmetting middel, handschoentjes en schoonmaak spul mee)  We zullen zien, ik ben heel benieuwd wat het gaat brengen!

Ik houd jullie op de hoogte!

holiday

 

 

 

Leave a comment