MAN OF THE WEEK ; DAVID BECKHAM

Nieuwe week, nieuwe man! De week is om gevlogen.. Met pijn in mijn hart haal ik Adam weg. Heel de week heb ik naast al m’n berichten heerlijk kunnen kijken naar Adam. Het maakt alles leuker! Maar deze week heb ik weer iets leuks voor jullie! Het is een tikkeltje fout, maar wel fijn aan de ogen.

Eerlijk is eerlijk, hij is er wel heel erg op vooruit gegaan! De geblondeerde lokjes hebben (godzijdank!) plaats gemaakt voor een stijlvolle coupe en een baardje. Bij het zoeken van deze mannen voor mijn blog zie ik toch zeker een patroon. Donker haar, baard en een strakke kaaklijn.. Helemaal mijn types maar mission impossible om deze mannen ook echt te vinden. Ik heb ze namelijk hier nooit gezien! Maar dat komt niet omdat ze er niet zijn.. Maar omdat ze er niet willen zijn, hier over meer in mijn volgende blog.

Ik was weer even weg gedwaald naar een ander onderwerp. Het is nu tijd voor DE man van deze week. Hoe kan het ook anders.. David Beckham!

Leave a comment