Een goede garderobe is niet compleet zonder basics. Ik hoop nu natuurlijk dat jullie al de items op mijn lijstje al hebben, dan heb je een top basic garderobe! Maar zelf ben ik een basic blamage. Zo mis ik eigenlijk nog de perfecte trench coat (omdat mijn perfecte coat 2 jaar geleden is verschroeit door een niet zo fijn persoon op het terras, perrongelijk. Maar ik baalde enorm, ondanks alle gedronken wijntjes..) en een perfect echt lederen biker jack. Deze staan echt nog op mijn shopping list. Maarja he, wat staat er nou niet op die lijst.. De Chanel 2.55 staat ook nog op mijn lijst. Ik houd elke dag alle vintage websites in de gaten of er nog een leuke op komt tegen een enigszins redelijk prijsje. (Een missie die haast onmogelijk is.. Maar €800 is een ‘koopje’) Al met al is dit dus mijn ‘best basic’ lijstje, met dingen die je toch echt wel moet hebben om heel veel outfits af te maken!

best basics
  • reply Fons ,

    Hopelijk wordt je snel het ‘baasje’ van je eigen Chanel tas! 😉

    Leave a comment