FOTOSHOOT IN DE JUNGLE VAN ZEELAND, JA HET KAN!

BANNER

Het voorjaar komt er aan! Dat betekend dus ook nieuwe folders met vrolijke voorjaarsoutfits. Vandaag hebben mijn collega Femke en ik meegewerkt aan de fotoshoot van Bomont voor de Geniet! Het was een heerlijke zonnige dag, je krijgt gelijk zin om nieuwe kleding te shoppen! Met mijn auto vol kleding, schoenen en kledingrekken ging ik op stap. Eenmaal aangekomen zag ik mijn collega al een poging doen tot parkeren, dat zijn vrouwen.. Wij nemen gewoon 2 parkeerplaatsen per auto in beslag. Eenmaal geparkeerd en uitgeladen konden we beginnen! De locatie was super. We gingen shootten bij de Vlindertuin waar ik al zo lang niet meer geweest was.. Helemaal uitgebreid met Dino park en Jungle. Dat belooft een spectaculair plaatje te worden.

Toen alle modellen (een leuk gezin), de fotograaf en de dames van het haar en make-up (van Knapp!) er waren, kon het Fashion festijn beginnen! Na alle styling van kleding, haar en make-up was het een super resultaat! Hup de Jungle in! (Dit klinkt heel gek zo in Zeeland, maar het kan dus wel degelijk) Na een dag foto’s maken met een leuk team moet het haast wel goed komen! Ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

Houd dus jouw deurmat in de gaten en blader straks lekker door de Geniet!

www.bomont.nl

BACKSTAGE
  • reply Fons ,

    Ziet er leuk uit. 😀 Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!!!

    Leave a comment