TIJD VOOR WAT NIEUWS

Na een heleboel gedoe heb ik eindelijk m’n nieuwe blog! Nouja… nieuw? Natuurlijk heb ik mijn favoriete blog berichten bewaard en weer een hoop nieuwe uploads gedaan zodat jullie weer even zoet zijn.. Mijn nieuwe voornemen is (en deze keer echt) om iedere week iets nieuws te postten! Zo heb ik bij deze pagina ook onder in:  ‘STREETSTYLE INSPIRATION’ met mijn favoriete looks.

Ook nieuw op mijn pagina is ‘MAN OF THE WEEK’ wat mij wel dwingt iedere week wat te postten.. Ik gok dat dit mijn favo onderdeeltje word, aangezien ik een geheel moodboard heb op instagram die is volgeplakt met mannen. Mooie mannen welteverstaan. Deze week Adam Gallagher van iamgalla.com dit is echt mijn favoriet op dit moment. Hij is ook actief op Instagram! En echt waar, iedere keer word je weer helemaal vrolijk (ik dan)..

Mochten jullie nog aanraders hebben voor deze nieuwe categorie, dan hoor ik het graag in jullie reacties. Ook kun je nu mijn twitter onzin volgen onderin (net of je dat wilt) mocht je je enorm vervelen.. Ik zit er namelijk nooit meer op en vind het eigenlijk volkomen onzinnig. En natuurlijk mijn laatste instagram foto’s.. Met alle foto’s en selfies en lelfies en velfies en heel de toestand. Binnenkort ga ik naar Thailand, hier zal ik ook wat berichten over postten van alle avonturen..

Stay tuned!

Leave a comment