MAN OF THE WEEK ; ADAM GALLAGHER

Zoals ik eerder al zei, naast mijn nieuwe blog heb ik ook gelijk een nieuw wekelijks dingetje geïntroduceerd.  ‘MAN OF THE WEEK’. Eerlijk is eerlijk, ik zag deze man en dit idee kwam in me op zoals een mexicano kan doen nog 5 uur na het eten. Het bleef aandringen, maar uiteindelijk issie daar! En we beginnen met mijn favoriet; Adam Gallagher. Een deel van mijn collega’s weten ongetwijfeld van deze crush.. Laatst moest ik de Pinterest pagina updaten met daar in ook het bord ‘streetstyle for men’.. Natuurlijk ben ik als een gek plaatjes gaan pinnen van Adam, dat snap je!

Een geweldige mooie man met een fantastische kledingstijl (vind ik dan).. Het baardje en wat langere haar.. Heerlijk! Hij kan echt werkelijk alles hebben.. Stoer, sportief klassiek baggy. Maargoed, genoeg tekst… Tijd om te genieten! Ik zal jullie niet teleurstellen, ik beloof het..

Maak kennis met… Adam

  • reply Fons ,

    Wat een leuk thema voor een blogpost! Het is gewoon oneerlijk dat alles hem geweldig staat. :-p

    Leave a comment