SINT UIT HET LAND, BOOM IN DE MAND

De sint is nog niet eens de deur uit en mijn boom staat al een week in m’n kamer. Terwijl iedereen me voor gek verklaard heb ik afgelopen weekend m’n boompie al opgetuigd.. En wat istie leuk!

Nouja.. ben nog niet helemaal tevreden, hij heeft wat restyling nodig. Het is nu nog een beetje een ‘Hotter than my daughter’ gevalletje.. Maarja dankzij de Sint is alles dicht en kan ik m’n boom niet restylen. Arm ding staat daar voor paal, net een treurwilg.

Geen echte boom, want al die naalden en het idee dat er beesten in kunnen zitten is niks voor mij. Helaas is de standaard van m’n boom een beetje leip dus recht staan doettie niet meer.

Na wat creatieve ideeën en gedoe met stalen treinen in een vaas. (Ik zocht iets waardoor m´n vaas bleef staan met zo´n boom er in) Staat m’n boom er helemaal klaar voor. Met z’n lampjes helemaal te shinen. Als ik in Amerika woonde was heel m’n huis al verlicht met de meest vreselijke lampjes.. Een energie rekening waardoor je de volgende maand op water en brood leeft..

 

Tumblr

Alle glitters uit Gerard Joling z’n kast getrokken, z’n letjes uit z’n mond geleend en we kunnen beginnen! Altijd leuk zo’n boom, maar wat een bende! Hier en daar wat breuk omdat ik gelukkig niet enorm lomp ben met breekbare dingen..

Altijd heb ik geroepen dat ik een hekel had aan feestdagen, vooral de kerst. Maar dat was gewoon een beetje puberaal gedrag gok ik. Terwijl nu alle glitter ballen in het rond vliegen en Michael Buble al weer plat gedraaid word kan ik niet meer ontkennen dat ik er enorm van houd!

Heel m’n Pinterest bord is vol gepind met kerstbomen en andere kerst prullaria. Heb zelfs een apart bord aangemaakt voor m’n kerst opvliegingen.

Niet alleen door de glitters en lampjes houd ik van de feestdagen.. Dat is slechts het decor.

Al die kerstborrels! Een pre-kerstborrel, een kerstborrel op kerstavond (eigenlijk ook een soort pre-kerst dus) en natuurlijk op kerst zelf een borrel en vooral heeeeeel veel eten!

Lekker schaatsen, ongestoord Glühwein drinken, want ja het moet het hoort er bij! Zo enorm vervelend…

Dan komt oud en nieuw.. Ook zo vervelend is dat. Leuke mensen, je helemaal misselijk eten aan oliebollen appelbollen en alles wat maar vet is waar poedersuiker op kan. En vooral natuurlijk champagne.. Want wat is oud en nieuw zonder champagne?

In spanning voor de tv omdat je ieder jaar maar weer denkt (want ja je gevoel zegt het echt na al die wijn!) dat je miljonair bent geworden.. Maar helaas ook dit jaar is het weer net niet.. Zomaar net ernaast, ergens in Groningen, ach best in de buurt! Om de teleurstelling dan maar weer te verwerken open je alvast een nieuwe fles wijn en gooi je nog wat poedersuiker op je oliebol, want ja.. Wat moet je anders?

Kort om.. het word weer feest!

 

MARTHA MOMENTS:- this would be a beautiful way to decorate the NEW living room....neutral- glitzy glam and Fanciful!

 

Leave a comment