BOERE MEISJES EN AMSTERDAMSE STOPLICHTEN

Daar zit ik dan, in de trein terug naar huis. Na een lange dag , vooral reizen , maar ook school.. Helemaal dood op. Wat een heerlijke dag. Lichtelijke stress, want ik als zeeuws meisje ben dat natuurlijk helemaal niet gewend. Een stoplicht om over te steken.. Kom op zeg, gewoon die weg over! Dat werd ‘m bijna fataal, maar hé ik ben er nog!

Eenmaal aangekomen (fashionably late , want de trein had weer eens vertraging) in de les. Werd meteen regel 1; kom niet te laat! Besproken.. Tja, heb ik weer! Bij Roosendaal overstappen, vervolgens met een mede reiziger perongelijk in de verkeerd trein gestapt.. Kan gebeuren!

Heel huids aangekomen, dat is alles wat telt. Na leuke lessen, mediavormgeving en modestyling. Even naar de supermarkt, waar van ik dacht ; supermarkt? Oke mooi! Kan ik gelijk een flesje wijn meenemen voor de borrel na m’n 1e schooldag! …

Bleek het een winkel te zijn met highfashion items.. Oke oke het boerenbloed stroomt alsnog door de aderen. Na 1 dag Amsterdam is dat nog niet verdund!

Gelijk alles ingeslagen wat nodig was, want hier in het boeren land is dat niet te verkrijgen. ” de collage moet op foambord ingeleverd worden” werd mij verteld. Waarop ik een enorm rare voorstelling kreeg bij het woord, niet wetend wat het was.

Maar nu ben ik in bezit van een hele voorraad foamborden, kunnen we er weer even tegenaan! Na al het modegeweld de touristische route genomen met een nieuwe mede student richting de Dam. Richting een oude bekende om de borrel en gezellig fooden. Want ja , dat blijft toch een passie.

Nu lekker in de trein, tot nu toe zonder storingen! Heerlijk een blog typen, helemaal afgezonderd van de wereld met heerlijke muziek.. Heerlijk, ik hou er nu al van! En toch heb ik het werken vandaag gemist, alle leuke dingen die vandaag weer gebeurd zijn voor de voorjaars folder!

Morgen weer een heerlijk druk dagje werken, ik geniet er van, van die stress en alles tegelijk! Ik ben heel benieuwd hoe de foto’s zijn geworden, met de door mij gestylde outfits. Ik ben stiekem toch een beetje trots dat ik het mocht stylen. Iets wat altijd een droom was en ik nu mag doen, super!

Heerlijk, morgen weer aan het werk! Een broodje smos, want het is donderdag. Beter kan je het niet hebben! Lekker zeeuws, i love it! Met een enorme energie gaan ik morgen weer lekker aan het werk! Ik kan niet wachten tot het morgen is!

Leave a comment