Waarschijnlijk zitten de meeste al weer een week of langer op school, maar ik heb het geluk dat ik pas volgende week moet. Nou ja… geluk, het is maar net hoe je het bekijkt!

Volgende week ga ik beginnen aan de opleiding tot Media stylist mode op de Akademie Vogue in Amsterdam. Ik heb er dus enorm veel zin in! Wat ik dan uiteindelijk kan gaan doen? Styling voor tv-programma’s , fotoshoots, voor een tijdschrift (zoals de collages die ik altijd maak voor mijn blog) en nog veel meer.

Nee, geen modeontwerp meer dus. En waarom dan? Nou dat is heel simpel; na 3 collecties en 3 jaren vol enorme stess, nachten lang achter het naaimachine, kraaltjes naaien op een rokje in de auto op weg naar Oostenrijk.. Had ik het helemaal gezien.

Als de modeshow dan eenmaal daar was moet ik toegeven dat het gevoel van trots geweldig was. Maar die kwam pas toen ik het filmpje terug keek op Youtube. Alle stress achter de schermen maakte mij een enorme bitch.

Nu denken jullie; nog erger?!?! Ja echt..  Ritsen die kapot gaan 10 seconden voor het model op moet zijn niet goed voor m’n hart. Leuke dingen zijn dan weer het bezoek in het atelier bij Bas Kosters en het bespreken van de ideeën  (die ik nooit meer ga bespreken met ontwerpers!) om ze dan vervolgens een maand later in de GLAMOUR terug te zien onder zijn naam.. Ik ben te eerlijk voor die wereld.

Anyway, ik heb er zin in! Ik ben enorm benieuwd wat ik allemaal ga leren! Eindelijk is het zo ver, na meer dan 10 jaar (hoe lang zit je eigenlijk al op school als je 19 bent?) met tegenzin doelloze opleidingen volgen, eindelijk de opleiding die ik wil! Ik ben benieuwd!

En natuurlijk heb ik voor jullie nog een outfitje voor het najaar 😉

Leave a comment