FOUTE KNALLERS & ORANJE GEWELD

Ja je zal er ook aan moeten, al dat oranje gedoe. Je word weer dood gegooid met de meest doelloze oranje artikelen. Zo heeft mam een soort raar stokje wat op een potlood zonder punt lijkt, waar ze mee kan typen op dr touch screen.. In het oranje, rood wit blauw.. inclusief leeuw.

Daarnaast heb je natuurlijk eindeloos veel lelijke T-shirts en worden er weer pogingen gedaan om vrouwen in zogenaamd ‘sexy’ oranje , rood wit blauw jurkje te proppen. Tenzij je Doutzen Kroes heet , is dit namelijk nooit sexy en flatterend. Aangezien alles van dunne rekkende stof is gemaakt, en je dus ieder stiekem rolletje kunt spotten in dat ding.

Maar goed, dus ook ik moet weer mee met al het oranje feest. Vanavond ga ik zelfs naar een Holland party. Ja het moet niet gekker worden.. Samen met Chantal, en daar spotten we dan ook nog m’n┬ájarige maatje JP.

Heel de avond worden we zoet gehouden met de meest achterlijke liedjes zoals ‘viva holandio’ van onze vriend Wolter. Of knallers als ‘Die mooie ogen, hebben mij bedrogen’ van Django Wagner. Het word dus weer een en al feest. Natuurlijk geheel gehuld in oranje.. Want hoe verassend het ook is, bij Puur Hollands (zo heet het festijn) is het thema ‘oranje’.

Voor het geval dat je na dit stukje denkt; goh ik wil ook enorm graag, wat een feest! … Hou je niet in om een kaartje aan mij of JP te vragen… We hebben er namelijk samen 18 over. Geen wonder dat het uitverkocht was, als je 2 kaartjes besteld en er vervolgens 6 uit de printer rollen.

Al met al, word het dus weer een avond lachen gieren brullen! Natuurlijk heb ik voor al dit oranje geweld nog een leuk oranje outfitje bij elkaar gezocht, want wat is Koninginnedag zonder oranje?

collage queen

Leave a comment