ORANJE IS HET NIEUWE WIT

Terwijl ik met een conditie als een koe zonder poten naar de trein ren , met een temperatuur van -20 , zie ik in m’n ooghoeken nog snel wat nep Louis Vuittonnetjes en mannen met vrouwen jassen aan voorbijflitsen. Ja ik heb m’n trein gehaald!

Hijgend en zoekend naar een mooi plaatsje zonder gillende kleuters, kwalitatief uitermate teleurstellende jongens en…. Oranje mensen. Want dat schijnt helemaal ‘je van het’ te zijn als ik zo rond me heen kijk. Het kan het kleurverschil zijn hoor , dat het ineens zo opvalt tegenover die witte sneeuw.. Overal rond me heen zie ik mensen met een oranje tintje , niet alleen de dames maar ook de mannen bruinen gewoon lekker mee!

En ik maar denken dat het hele zonnebank ding niet zo heftig speelde onder de mannen. Maar na de golf van oranje mensen uit Jersey Shore en Oh Oh Cherso lijkt het helemaal hot! Terwijl ze vroeger hun best deden om zo wit mogelijk te zijn is het nu een wedstrijd wie er benoemd mag worden tot de opper oempaloempa..

Ik denk dat ik al een winnaar heb gevonden…

Leave a comment